mojedania.pl

… o tym co mi smakuje

Menu główne

Przeskocz do tekstu
Przeskocz do widgetów
  • Strona główna
  • Kontakt i o mnie
  • Zasady korzystania z serwisu
    • Polityka obsługi cookie

Strona główna ▸ Różności ▸ Strona 5

Archiwa kategorii: Różności

Strona 5 (z 5)« Pierwsza«...345

Co pysznego zjeść szybko na obiad po pracy?

Opublikowano 28 czerwca 2011 przez Joanna Duszczyńska
Odpowiedz

Najfajniej jest wrócić do domu jak ten obiad sam się w domu robi. 😉 Dzisiaj jadłam obiad w całości zrobiony przez mojego syna. Niebo w gębie. Steki z udźca wołowego lekko oprószone czarnym pieprzem i pszenną razową mąką średnio wysmażone. … Czytaj dalej →

Zaszufladkowano do kategorii Różności | Napisz odpowiedź

Co pysznego zjeść w Pradze? – szynka staropraska

Opublikowano 13 czerwca 2011 przez Joanna Duszczyńska
Odpowiedz
Szynka praska

W Pradze na rynku starego miasta stoją sobie stragany z jedzeniem. Naprawdę warto do nich podejść i zamówić sobie kawałek szynki staropraskiej. Szynka staropraska jest bajecznie pyszna. Mięso jest różowe – szynka zapewne była wcześniej marynowana w zalewie z dodatkiem … Czytaj dalej →

Zaszufladkowano do kategorii Różności | Napisz odpowiedź

O czym będą mojedania.pl?

Opublikowano 10 lutego 2011 przez Joanna Duszczyńska
Odpowiedz

Witam na mojej nowej stronie, którą zrobił dla mnie mój kochany mąż. Będę tu pisała głównie o jedzeniu: o tym co lubię, co jadłam, jak to zrobiłam, czasem o obiedzie w restauracji, spotkaniu u przyjaciół, o daniach ciekawych, tradycyjnych, o … Czytaj dalej →

Zaszufladkowano do kategorii Różności | Napisz odpowiedź

Już za chwilę pojawią się pierwsze wpisy!!!

Opublikowano 8 lutego 2011 przez Joanna Duszczyńska
6

… jak tylko Autor tej strony (czyli Ja)  znajdzie kolejną chwilkę wolnego czasu 🙂 …      

Zaszufladkowano do kategorii Różności | 6 komentarzy
Strona 5 (z 5)« Pierwsza«...345

Popularne

  • Jak zrobić orzechówkę?
  • Pasztet domowy – co zrobić z resztkami mięsa z rosołu?
  • Jak zrobić smażone oscypki z żurawiną?
  • Jak ugotować ziemniaki w mundurkach?
  • Jak dobrze usmażyć stek wołowy?

NEWSLETTER

Loading...Loading...


five + two =

Jak zrobić …

Archiwum

Co zrobić z …

rodzynki rosół rozmaryn ryby ryż sandacz sałata schab seler ser biały ser żółty sezam soczewica spaghetti surimi sushi suszone śliwki szarlotka szczaw szparagi szpinak szynka słonina teriyaki torty truskawki tuńczyk wanilia wieprzowina winegret wino winogrona wiórki kokosowe wiśnie wołowina wątróbka zapiekanka zielony pieprz ziemniaki śledź śliwki śmietana żeberka żelatyna żurawina
mojedania.pl
Copyright © 2025 All Rights Reserved
Projekt i wykonanie DuArt

Proszę czekać..

Ta strona używa plików cookie do poprawnego działania oraz w celu zbierania informacji statystycznych. Więcej informacji