Wieczór, leżak na tarasie, cudowny zapach ziół i kwiatów i szklanka koktajlu jagodowego… Czego więcej chcieć? 😉 Można jeszcze chcieć koktajl na drugie śniadanie, i na deser po obiedzie. 😉
Koktajle najczęściej robię na kefirze. Na jeden litr kefiru potrzeba i wystarcza 25 dkg owoców. Można ewentualne posłodzić do smaku.
Składniki na 6 szklanek koktajlu jagodowego:
- 1 litr kefiru
- 25 dkg czarnych jagód
- 4 płaskie łyżeczki cukru
Wystarczy zmiksować. 😉
Smacznego!
Czego chcieć więcej? Żeby z pracy nie wylali? 🙂
Andrzej podziwiam Twój poziom złośliwości. Czasem przerasta moje najśmielsze oczekiwania.
A co do “żeby z pracy nie wylali” to nie zamierzam się przejmować czynnikami ode mnie niezależnymi. Magiczne słowo: “restrukturyzacja”, za którym kryje się utrata pracy, w moim przypadku dotychczas powodowało tylko szybkie zmiany na lepsze. Planuję, żeby tak było i tym razem. 😉
Pozdrawiam
Asia
🙂 publicznie zadajesz pytanie, publicznie odpowiadam…
😉