Jak zrobić surówkę z ogórków kiszonych z cebulą?

Sałatka z ogórków kiszonych z cebuląSurówka z ogórków kiszonych z cebula jest doskonałym dodatkiem do smażonej ryby i mięs pieczonych. Jest bardzo delikatna w smaku. Zapewnia to dodatek oleju.
Jak zrobić sałatkę z ogórków kiszonych z cebulą?
Bierzemy ogórki kiszone i cebulę w proporcji objętościowej 4:1. Cebulę i ogórki kroimy drobno. Dodajemy olej w ilości takiej jak normalnie lejemy do sałaty. Mieszamy i odstawiamy na około 30 minut. Po prostu ogórki i cebula bardzo łagodnieją w smaku po dodaniu oleju.
Sałatka jest bardzo prosta, ale naprawdę doskonała.
Smacznego!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>